Concurs

Si ets un apassionat de la fotografia, tens perfil a Instagram, Facebook o Twitter i t’encanta La Pesta, aquest és el teu concurs i aquest són els premis que pots guanyar:

 • 1r premi: una nit a l’hotel Vila Arenys per a dues persones, amb esmorzar, i un detall de benvinguda. Data a concretar segons disponibilitat.
 • 2n premi: un sopar per a dues persones al restaurant 13 Taules (av. Pau Costa, 5)
 • 3r premi: un lot de productes de La Pesta que inclou: una samarreta, una bossa i un   got especials de la desena edició de La Pesta, 1 titella de dit en forma de rateta, xapes dels personatges principals de La Pesta i un imant.

Les fotografies qualificades en quart, cinquè i sisè lloc tindran un diploma acreditatiu. A més, tant la fotografia guanyadora com les cinc finalistes seran compartides al perfil d’Instagram de La Pesta i publicades al seu web i canal de Facebook.

A més, tant la fotografia guanyadora com les cinc finalistes seran compartides al perfil d’Instagram de La Pesta i publicades  al nostre web i canal de facebook

BASES DEL CONCURS

 1. Penja fotografies d’aquesta edició de La Pesta a Instagram o a Facebook
 2. Has de tenir la galeria o el perfil públics
 3. Fes-te seguidor del perfil @laPestaArenys (a Instagram) o @lapestaarenysdemar (a Facebook)
 4. Etiqueta la fotografia amb #laPestaArenys19 i menciona o etiqueta el perfil @laPestaArenys o @lapestaarenysdemar
 5. Són vàlides les fotografies penjades amb anterioritat i les publicades expressament per a l’ocasió, però aquestes últimes seran les més ben valorades
 6. El termini per penjar les fotografies és fins al 27 d’agost a les 23.59 h
 7. Cal que siguis l’autor de la fotografia. Es demanarà l’original a la persona guanyadora per fer les comprovacions pertinents a l’hora de validar el premi
 8. Després de rebre la comunicació per part de l’organització, el premiat tindrà 3 dies per acceptar el premi. En cas contrari es premiarà el següent de la llista.
 9. El lliurament de premis tindrà lloc dissabte 28 de setembre de 2019.

El jurat estarà format per dos membres de l’Associació Fotogràfica d’Arenys de Mar (AFA), un membre de la comunitat Instagram arenyenca i dos membres de l’organització de La Pesta.

Els guanyadors es donaran a conèixer durant la primera setmana de setembre.

#laPestaArenys19

Descobreix aquí als guanyadors