Concurs

Si ets un apassionat de la fotografia, tens perfil a Instagram, Facebook o Twitter i t’encanta La Pesta, aquest és el teu concurs i aquest són els premis que pots guanyar:

  • 1r premi: una nit a l’hotel Vila Arenys per a dues persones, amb esmorzar, i un detall de benvinguda. Data a concretar segons disponibilitat.
  • 2n premi: un sopar per a dues persones al restaurant 13 Taules (av. Pau Costa, 5)
  • 3r premi: un lot de productes de La Pesta que inclou: una samarreta, una bossa i un   got especials de la desena edició de La Pesta, 1 titella de dit en forma de rateta, xapes dels personatges principals de La Pesta i un imant.

Les fotografies qualificades en quart, cinquè i sisè lloc tindran un diploma acreditatiu. A més, tant la fotografia guanyadora com les cinc finalistes seran compartides al perfil d’Instagram de La Pesta i publicades al seu web i canal de Facebook.

A més, tant la fotografia guanyadora com les cinc finalistes seran compartides al perfil d’Instagram de La Pesta i publicades  al nostre web i canal de facebook

BASES DEL CONCURS

  1. Penja fotografies d’aquesta edició de La Pesta a Instagram o a Facebook
  2. Has de tenir la galeria o el perfil públics
  3. Fes-te seguidor del perfil @laPestaArenys (a Instagram) o @lapestaarenysdemar (a Facebook)
  4. Etiqueta la fotografia amb #laPestaArenys19 i menciona o etiqueta el perfil @laPestaArenys o @lapestaarenysdemar
  5. Són vàlides les fotografies penjades amb anterioritat i les publicades expressament per a l’ocasió, però aquestes últimes seran les més ben valorades
  6. El termini per penjar les fotografies és fins al 27 d’agost a les 23.59 h
  7. Cal que siguis l’autor de la fotografia. Es demanarà l’original a la persona guanyadora per fer les comprovacions pertinents a l’hora de validar el premi

El jurat estarà format per dos membres de l’Associació Fotogràfica d’Arenys de Mar (AFA), un membre de la comunitat Instagram arenyenca i dos membres de l’organització de La Pesta.

Els guanyadors es donaran a conèixer durant la primera setmana de setembre.

#laPestaArenys19

Molta sort!