#LaPestaConfinada

Aquest any La Pesta a Santa Maria d’Arenys no serà com la coneixies… 

Enguany, per responsabilitat, per seguretat, i perquè tenim molt respecte per la salut de les persones, hem decidit no fer La Pesta a Santa Maria d’Arenys.

Però també és veritat que no volem deixar passar el dia 15 d’agost sense que hi hagi un record cap a aquest espectacle tan nostre i, és per això, que 

Convidem, a tothom que vulgui, a sortir a passejar vestits amb roba de l’època, la tarda/vespre del dia 15, i fer allò que acostumen a fer qualsevol tarda del mes d’agost: fer una volta, prendre un refresc, sopar… Naturalment caldrà mantenir el distanciament social i no generar aglomeracions. En cap moment, ni en cap indret, hi haurà una trobada de persones fent espectacles

També convidarem a qui tingui domassos de La Pesta a què els pengi dels seus balcons durant la setmana del 15 d’agost i que els guarneixi amb elements que puguin recordar aquella època. Qui no en tingui, els poden comprar a qualsevols dels establiments col·laboradors amb La Pesta (Llibreria El SetciènciesÒptica Planells i LM Infants).

Per altra banda, l’Hotel Sa Voga mostrarà, al seu aparador, una exposició amb personatges de La Pesta i l’Hotel Vila Arenys mostrarà l’exposició de les fotografies guanyadores de les tres edicions del Concurs Fotogràfic La Pesta. Aquest any no es farà el Concurs, però tothom que faci fotografies les podrà etiquetar amb #LaPestaConfinada. 

Per últim, el 15 d’agost es projectarà un documental sobre els 10 anys de La Pesta, dirigit per Carlos Rufete, de Contrafilms, produït per l’Ajuntament d’Arenys de Mar i el suport i col·laboració de l’Associació La Pesta d’Arenys. Naturalment, les projeccions (19.00 h i 21.30 h) comptaran amb totes les mesures de seguretat i des de les xarxes socials i web de La Pesta el compartirem. Pots reservar la teva entrada a la web del Teatre Principal.

Tot això és el que tenim previst fer…, si les circumstàncies ho permeten!

Ah!!! I no oblidis fer servir la teva mascareta!!